mijn eigen leven

Op mijn website vind je veel tips over het opvoeden van je hond. Ik ben een hondentrainer, die graag op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied. Dan kan ik jullie daar weer over vertellen. Ben je benieuwd wie die 'ik' is en hoe mijn leven er uit ziet? Dan vind je de stukjes die ik hier schrijf vast interessant.

Mijn hond eet niet altijd gezond!
0
Mijn hond eet niet altijd gezond!

Cleo

Mijn hond eet niet altijd gezond!
Die aso met haar valse hond!
0
Die aso met haar valse hond!

Cleo

Die aso met haar valse hond!
Mijn hond heeft bananen in haar oren
1
Mijn hond heeft bananen in haar oren

Cleo

Mijn hond heeft bananen in haar oren
De hond van een hondentrainer is niet ‘perfect getraind’
0
De hond van een hondentrainer is niet ‘perfect getraind’

Cleo

De hond van een hondentrainer is niet ‘perfect getraind’