Hond in een klein appartement?

hond in doos

Vraag:

Maakt het voor een hond uit hoe groot het huis waar hij in woont?

Antwoord:

cleoTIP: Ik heb een uitgebreide online video puppycursus. Een volledige vervanging van de fysieke lessen.

Lees er hier alles over.

Nee, je hond heeft in huis een plaats nodig om te slapen, te eten, te drinken en dat is het. Het wordt natuurlijk een ander verhaal als je meerdere honden wilt nemen, want dan is het wel prettig voor ze als ze zich terug kunnen trekken. Maar theoretisch zou je prima een Deense dog kunnen hebben als je op een één kamer appartement woont.

Het is veel belangrijker dat je je hond voldoende uit laat. De meeste honden, vooral degene die buiten voldoende aan hun trekken komen, liggen binnen tevreden stil. Als ze buiten komen raken ze hun energie kwijt door lekker te wandelen of met jou of andere honden te spelen.

Vond je het artikel interessant?

Dan wil ik je erop wijzen dat ik naast deze artikelen ook online video cursussen heb gemaakt. Ik heb jarenlang training 'op het veld' gegeven, maar ben er van overtuigd dat een online cursus minstens net zo goed is, waarschijnlijk zelfs beter!

Neem eens een kijkje bij het online cursus aanbod!
TIP: Op mijn Facebook pagina en Youtube kanaal plaats ik wekelijks meerdere filmpjes met tips voor alle (toekomstige) hondenbezitters. Vergeet ze dus niet beide te volgen!

Geef een reactie