Online hondenvoer en honden spullen kopen

Het is leuk om spullen in een ‘echte’ winkel te kopen. Je weet precies wat je koopt en soms kan je hond zelfs helpen kiezen. Maar meestal ben je een stuk goedkoper uit als je online winkelt en heb je nog meer keuze mogelijkheden ook. Waar moet je op letten als je online shopt.

op internet honden produkten kopen

Hondenvoer

Zeker op het kopen van hondenvoer valt veel winst te behalen, aangezien de prijzen voor het zelfde voer heel erg van winkel tot winkel verschillen. Je weet meestal precies welk merk en type je wilt hebben en het scheelt nog eens naar huis slepen ook. Over het algemeen geldt dat de prijs per kilo lager wordt naar mate je meer koopt. Heb je genoeg opslag ruimte, dan kun je beter voor een lange periode kopen. Een voer ton of zak om de brokken in te bewaren kan dan handig zijn (zie hier).

Overige honden artikelen

Bij echte spullen voor je hond is het belangrijk dat de winkel correct handelt als je het product toch niet helemaal naar wens is, beschadigd bij je aan komt, of heel snel stuk gaat. Lees dus goed de voorwaarden door voordat je bestelt. Vaak zijn op internet recensies te vinden van mensen die er al eens besteld hebben.

cleoTIP: Ik heb een uitgebreide online video puppycursus. Een volledige vervanging van de fysieke lessen.

Lees er hier alles over.

Webwinkels waar wij goede ervaringen mee hebben

Er zijn op het internet heel veel webwinkels, sommige zijn klein en verschijnen en verdwijnen zo weer. De hieronder beschreven webwinkels zijn groot, bestaan al langere tijd en heb ik zelf goede ervaringen mee.

Zooplus
Deze, van oorsprong Duitse, webwinkel is ondertussen in meerdere landen gevestigd. Ze hebben een heel breed assortiment, scherpe prijzen en een korte levertijd. Daarnaast zijn de meeste producten op hun site door andere klanten beoordeeld, waardoor je van te voren een beter beeld krijgt wat je koopt. Ze doen niet moeilijk over ruilen en retourneren en als een product sneller stuk gaat dan je zou mogen verwachten hebben ze een klantenservice die goed bereikbaar is en bereid is een passende oplossing te vinden. Klik hier om naar hun website te gaan.

Brekz
Deze webwinkel heette voorheen Broekhuizens en hoort bij een gelijknamige fysieke winkel in Nederland. Ze hebben scherpe prijzen en een korte levertijd. In hun brede assortiment zijn ook veel opvoedhulpen die op basis van straf werken te koop, natuurlijk raad ik af om deze aan te schaffen en te gebruiken. Retourneren kan binnen twee weken en de klantenservice is goed te bereiken. Klik hier om naar hun website te gaan.

Medpets
Deze webwinkel heeft een heel groot assortiment aan medicijnen, medische hulpmiddelen, voedingssupplementen en speciaal voer voor honden. Ze leveren snel, de klantenservice is goed te bereiken en ze geven de mogelijkheid gratis contact op te nemen met hun dierenarts als je meer wilt weten over of bepaalde producten goed zouden kunnen zijn voor jouw hond. Retour zenden als je een product toch niet wilt is makkelijk en gratis. Klik hier om naar hun website te gaan.

Dursy Dog
Deze webwinkel hoort bij een fysieke winkel in Nederland. Ze hebben vooral producten gericht op de gezondheid van je hond. Hun klantenservice is goed te bereiken mocht er toch iets mis gaan met een aangeschaft product. Klik hier om naar hun website te gaan.

Vond je het artikel interessant?

Dan wil ik je erop wijzen dat ik naast deze artikelen ook online video cursussen heb gemaakt. Ik heb jarenlang training 'op het veld' gegeven, maar ben er van overtuigd dat een online cursus minstens net zo goed is, waarschijnlijk zelfs beter!

Neem eens een kijkje bij het online cursus aanbod!
TIP: Op mijn Facebook pagina en Youtube kanaal plaats ik wekelijks meerdere filmpjes met tips voor alle (toekomstige) hondenbezitters. Vergeet ze dus niet beide te volgen!

1 Reactie

  1. september 2, 2015

Geef een reactie