cleo-en-donderIk ben Cleo Verheijen-Buitendijk, eigenaar van hondenschool Hondenschool Eigenwijs in Amersfoort.

Ik heb aan de Universiteit van Utrecht de studie Neurowetenschappen en Cognitie, met als focus
diergedrag, afgerond. Tijdens die studie ben ik voor onderzoek veel bezig geweest met dieren. Zo heb ik met rhesus makaken (apen) gewerkt en roeken (vogels) getraind.
Zelf heb ik een Flatcoated Retriever teefje, die mij de wereld van het honden trainen heeft helpen ontdekken. Nadat ik bij een andere hondenschool les gegeven heb, besloot ik dat ik meer wilde.

Clickertraining spreekt mij heel erg aan omdat het een effectieve, in de wetenschap gewortelde, maar vooral heel leuke manier is om met je hond te trainen. Om zo goed mogelijk geschoold te zijn heb ik aan de Karen Pryor Academy in Amerika de internationale honden trainings cursus gevolgd. Karen Pryor is een van de grondleggers van clickertraining. Ik vind het erg leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de hondentraining. En vooral ook om het over te dragen naar hondeneigenaren die er vervolgens met hun eigen hond mee aan de slag kunnen.

cleoTIP: Ik heb een uitgebreide online video puppycursus. Een volledige vervanging van de fysieke lessen.

Lees er hier alles over.

Op puppyopvoeden.nl geef ik algemene adviezen over het opvoeden van je hond, niet per se met de clicker, maar wel altijd positief.

Wil je iets meer weten over mij privé en mijn mening over honden trainen lees dan ook de artikelen op mijn blog.

Vond je het artikel interessant?

Dan wil ik je erop wijzen dat ik naast deze artikelen ook online video cursussen heb gemaakt. Ik heb jarenlang training 'op het veld' gegeven, maar ben er van overtuigd dat een online cursus minstens net zo goed is, waarschijnlijk zelfs beter!

Neem eens een kijkje bij het online cursus aanbod!
TIP: Op mijn Facebook pagina en Youtube kanaal plaats ik wekelijks meerdere filmpjes met tips voor alle (toekomstige) hondenbezitters. Vergeet ze dus niet beide te volgen!