De producenten van hondenvoer willen jouw als nieuwe honden eigenaar maar wat graag als klant voor de toekomst aan zich binden. Hondjes moeten jaren lang gevoed worden, en vaak blijven mensen bij 1 type voer. Daarom stunten de meesten hondenvoer merken met gratis puppypakketten voor nieuwe honden eigenaren. Tja, je zou wel gek zijn als je er geen gebruik van zou maken toch 😉 Op dit moment zijn er 3 gratis puppypakketten aan te vragen, daarnaast zijn er ook een aantal acties niet specifiek voor puppies, maar nog steeds heel leuk om aan te vragen. Eerst de specifieke puppiepakketten, en dan de rest:

De Puppypakketten

Smølke

smolke
Wat Smølke zelf zegt over hun voeding: Smølke onderscheidt zich door een goede prijs te bieden voor kwaliteit voer. Er worden hoogwaardige ingrediënten gebruikt die zorgen voor een hoge acceptatie bij honden en een goede verteerbaarheid. De voeding van Smølke is 100% natuurlijk, dus geen kunstmatige kleur, geur of smaakstoffen, en ook geen toegevoegd suiker of kunstmatige antioxidanten. Het gratis puppy pakket kun je hier aanvragen

Sinds kort bied ik (lees hier meer over mij), ook online video cursussen aan. Ik heb onder andere een puppycursus waar ik precies voor doe hoe je een puppy kunt trainen. Is deze manier van trainen iets voor jou? Neem dan is een kijkje bij mijn volledige cursus aanbod

PrinsPetfoods

prins kadoboxNiet gratis maar wel een leuke aanbieding van Prinspetfoods. Je koopt een verwenpakket voor ongeveer de helfd van de prijs die de losse producten in totaal zouden kosten! Met dit pakket kun je wel eventjes vooruit, de inhoud wisselt, maar dit zit er ongeveer in: een zak voeding (afhankelijk van de voeding 2 of 3 kilo), een Een Prins NatureCare worst, en een boekje vol met leuke speltips, de kadobox zelf is namelijk te gebruiken voor allerlei leuke activiteiten met uw hond!

Ook belangrijk om te vertellen: Alle voedingen van Prins zijn vrij van geur-, kleur en smaakstoffen en proefdiervrij.
Bestel hier het verwenpakket van Prins Petfoods.

Pedigree

Het aanbod van Pedigree wisselt nog al eens. Het beste kun je lid worden van de Pedigree Puppy Club je wordt dan op de hoogte gehouden van alle acties en aanbiedingen. Op dit moment heeft Pedigree een informatie pakket beschikbaar, en in het pakket zit ook een snack, en bonnen voor kortingen.

Gratis Hondenvoer

Naast de puppypakketten zijn er ook leuke ‘gratis acties’ voor honden van alle leeftijden. Hier vind je het overzicht van de huidige acties:

Biofood Proefpakket

Gratis een draagtas, proefmonsters van biofood, een brochure en een waardebon, allemaal gratis. Op de website (hier) vind je de dierenwinkels waar je het gratis pakket kunt ophalen.

K9 Hondenvoer gratis proberen

k9 hondenvoerHet is in Nederlands steeds populairder om KVV (kant en klaar versvlees) aan honden te voeren. Meestal wordt dit voer in de vriezer bewaard, lastig voor op vakantie natuurlijk, maar K9 hondenvoer heeft daarvoor nu een oplossing. Het voer is volledig vers, zoals KVV, maar is gevriesdroogd. Je houdt als het ware een poeder over waar je alleen maar water bij hoeft te doen en je hebt voer. Ideaal dus voor op vakantie! Bij deHuisdierSuper kun je gratis een proefverpakking aanvragen Hier lees je er meer over.


ps, dit product lijkt heel duur, maar kijk in de tabel hoeveel je nodig hebt per dag, en dan valt het best mee!

Pedigree

Bij Pedigree kun je regelmatig dingen gratis of met korting krijgen. Bekijk snel of er nu ook iets te halen valt.

Rodi

Schrijf een review over een van de Rodi producten en je krijgt gratis een ‘meatstick’ van rodi thuisgestuurd.

We doen hier voor de rest geen uitspraken over welk voer het beste is voor je puppy. Het is gebruikelijk om het voer dat de fokker gaf over te nemen (zeker de eerste weken). Maar gratis voer achter de hand hebben is altijd handig. Je kan het altijd nog gebruiken als beloningsbrokjes, meestal worden honden wild enthousiast van brokjes die ze nog niet kennen!!