Gratis Puppypakketten

Bedrijven willen jou als nieuwe klant, daarom geven ze veel gratis hondenproducten weg. Hier kun je als nieuwe puppy eigenaar gebruik van maken! 


Let op, dit zijn niet mijn pakketten, ik geef alleen een overzicht van de vele gratis puppypakketten die er verkrijgbaar zijn. 

puppypakket-beesteez

Beesteez Puppypakket

Beeztees.nl is een webwinkel met allemaal origineel en hip hondenspeelgoed. Ze geven een leuk gratis puppypakket weg  met een aantal speeltjes voor je pup (je betaalt wel de verzendkosten).

Ze hebben ook een kraampakket voor puppy's, een stuk uitgebreider, maar hiervoor betaal je wel 20 euro. 

welkoop

"Welkom Puppy" Welkoop

Zit er een Welkoop bij je in de buurt? Dan is het  ‘Welkom Puppy’ Pakket misschien iets voor jou. Je ontvangt een gratis zakje brokken, beloningsnoepjes en een klein speeltje. Ook ontvang je een bon voor 10% korting op hondenvoer naar keuze. Je kunt je online aanmelden voor het pakket en kan het ophalen in een van de welkoop winkels.
puppypakket

Royal Canin Puppypakket

In het gratis puppypakket van Royal Canin zit een gratis zakje  natvoeding en  een waardebon van 10 euro bij de aankoop van puppyvoeding. Ben je dus toch al van plan om Royal Canin te gaan voeren aan je puppy dan is dit een goede deal.

intratuin

Intratuin: Gratis puppyvoer

Bij intratuin hebben ze hun eigen hondenbrokken ontwikkeld en deze willen ze graag promoten. Iedereen met een puppy jonger dan 1 jaar kan dan ook gratis een  zak Intratuin Premium puppyvoer van 3 kilogram (t.w.v. €13.99) krijgen. Je moet online je gegevens invullen en kunt deze dan in een winkel naar keuze ophalen.

nero-gold

Nero Gold Proefpakket

Je hoeft alleen de verzendkosten te betalen en dan krijg je een pakket met heel veel brokjes en snacks van Nero Gold, een kwaliteit hondenvoer. 

Dit zit er in het pakket:   800gr. verpakking Nero Gold Puppy,  een lekkere natuurlijke vlees snack,  Een heerlijke vlees worst, een kauw bot, tegoed bon Nero Gold ter waarde van €6,75,-   

banner complete puppycurus

Jouw Online Puppycursus?

Oké, deze is niet gratis, en ook geen puppypakket, maar ik moet mijn online puppycursus toch even noemen. De online puppycursus is een koopje als je ziet hoeveel je er voor terugkrijgt. Het is een stuk goedkoper en completer dan een groepsles en kent vele voordelen. Bekijk het maar is!

Puppypakketten voor een kleine prijs

Naast de gratis puppypakketten zijn er ook pakketten die een stuk gevulder zijn, maar waar je wel een (kleine) prijs voor moet betalen. Hieronder vind je het overzicht.

puppypack

Fokker Puppypack

Bij fokker kun je een proefverpakking van hun voer krijgen voor een kleine prijs. Je ontvangt een maatbeker en een leuk speeltje. Ook zit er een klein boekje bij met informatie over je puppy. Maar al die informatie kun je natuurlijk ook lezen op puppyopvoeden.nl ;) Je betaalt geen verzendkosten.

bellobox

Bellobox Puppybox

De puppybox van Bellobox  bevat snacks die geschikt zijn voor de jonge pup tot 6 maanden en bevat naast snacks ook nog een aantal verassingen. In de Bellobox zit alleen  kwalitatief hoogwaardige snacks en leuke speeltjes waarmee je met de aanschaf goede doelen steunt. Hierdoor maak je niet alleen uw eigen hond blij maar steunt u automatisch goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn.  

prins-opgroeibox

Prins Opgroeibox 

Niet gratis maar wel een leuke aanbieding van Prinspetfoods. Je koopt een verwenpakket voor ongeveer de helft van de prijs die de losse producten in totaal zouden kosten! Met dit pakket kun je wel eventjes vooruit, de inhoud wisselt, maar dit zit er ongeveer in: een zak voeding (afhankelijk van de voeding 2 of 3 kilo), een Een Prins NatureCare worst, en een boekje vol met leuke speltips, de kadobox zelf is namelijk te gebruiken voor allerlei leuke activiteiten met uw hond!

Ook belangrijk om te vertellen: Alle voedingen van Prins zijn vrij van geur-, kleur en smaakstoffen en proefdiervrij.

Snuffelbox

Snuffelbox 

Niet één keer een puppypakket, maar maandelijks een pakket voor je hond. Dat is Snuffelbox. Je betaalt 20 euro per maand en ontvangt dan elke maand een leuk thema pakket voor je puppy of hond met hierin lekkere snacks of leuke speeltjes voor je hond. 

Je kunt los ook een puppypakket kopen van Snuffelbox, hiervoor betaal je eenmalig 49,95.

mystery-box

Mystery Box!

We gaan gelijk heel eerlijk zijn. Wij hebben deze mystery box zelf nooit aangevraagd. In de doos zitten meerdere hondenspeeltjes en van te voren weet je niet welke het zijn. Durf jij het aan?