De producenten van hondenvoer willen jouw als nieuwe honden eigenaar maar wat graag als klant voor de toekomst aan zich binden. Hondjes moeten jaren lang gevoed worden, en vaak blijven mensen bij één type voer. Daarom stunten de meesten hondenvoer merken met gratis puppypakketten voor nieuwe honden eigenaren. Tja, je zou wel gek zijn als je er geen gebruik van zou maken toch 😉

TIP: Ik heb een uitgebreide online video puppycursus. Een volledige vervanging van de fysieke lessen. Lees er hier alles over.

Op dit moment zijn er 3 gratis puppypakketten aan te vragen, daarnaast zijn er ook een aantal acties niet specifiek voor puppy’s, maar nog steeds heel leuk om aan te vragen. Eerst de specifieke puppypakketten, en dan de rest:

De Puppypakketten

Smølke Puppypakket

smolke

Wat Smølke zelf zegt over hun voeding: Smølke onderscheidt zich door een goede prijs te bieden voor kwaliteit voer. Er worden hoogwaardige ingrediënten gebruikt die zorgen voor een hoge acceptatie bij honden en een goede verteerbaarheid. De voeding van Smølke is 100% natuurlijk, dus geen kunstmatige kleur, geur of smaakstoffen, en ook geen toegevoegd suiker of kunstmatige antioxidanten. Het gratis puppy pakket kun je hier aanvragen

PrinsPetfoods Verwenpakket

prins kadoboxNiet gratis maar wel een leuke aanbieding van Prinspetfoods. Je koopt een verwenpakket voor ongeveer de helfd van de prijs die de losse producten in totaal zouden kosten! Met dit pakket kun je wel eventjes vooruit, de inhoud wisselt, maar dit zit er ongeveer in: een zak voeding (afhankelijk van de voeding 2 of 3 kilo), een Een Prins NatureCare worst, en een boekje vol met leuke speltips, de kadobox zelf is namelijk te gebruiken voor allerlei leuke activiteiten met uw hond!

Ook belangrijk om te vertellen: Alle voedingen van Prins zijn vrij van geur-, kleur en smaakstoffen en proefdiervrij.
Bestel hier het verwenpakket van Prins Petfoods.

Royal Canin Puppypakket

roayl canin puppypakket

In het gratis puppypakket van Royal Canin zit een informatieboekje over de juiste voeding en tips over verzorging en het verzorgen van je pup. Daarnaast krijg je een gratis zakje natvoeding en misschien wel het leukste, een waardebon van 10 euro bij de aankoop van puppyvoeding. Ga je je puppy dus Royal Canin voeren is dit zeker de moeite waard. Je kunt het pakket hier aanvragen.

Biofood Puppy Proefpakket

biofood puppypakket

Biofood heeft als slogan “respect voor dier, mens en milieu”. Ze hebben een GROEN-garantie label welke een natuurlijk, veilig en gezond eindproduct, zonder chemische toevoegingen waarborgt. Hun puppypakket is niet volledig gratis (€ 5,25) maar je krijgt er een hoop leuks voor. Ze hebben proefverpakkingen van hun verschillende soorten voer en snackjes in het pakket gestopt. Hier kun je precies de inhoud van het pakket bekijken.

Beeztees.nl puppypakket

beeztees puppypakket

Beeztees.nl is een webwinkel met allemaal origineel en hip hondenspeelgoed. Ze geven een leuk gratis puppypakket weg met een aantal speeltjes voor je pup (je betaalt wel de verzendkosten). Lees er hier alles over.

Welkoop beste start

beste start pakket

Zit er een Welkoop bij je in de buurt? Dan is het ‘beste start pakket’ misschien iets voor jou. Je ontvangt een voerton, hondenvoer van het merk KENNER, een kortingsbon van 20% voor KENNER voer, 10% korting bij Welkoop op een dierenproduct, een boekje. Je kunt je online aanmelden voor het pakket en wanneer je meer dan 5 euro in een Welkoop koopt krijg je het pakket gratis mee. Lees er hier meer over.

Fokker Puppypack

PuppyPacks

Bij fokker kun je een proefverpakking van hun voer krijgen (ook voor fokkers met nestjes) en ontvang je aanvullende informatie die u nodig heeft voor een goede start van uw pup. Hier kun je het pakket aanvragen.

Vond je het artikel interessant?

Dan wil ik je erop wijzen dat ik naast deze artikelen ook online video cursussen heb gemaakt. Ik heb jarenlang training 'op het veld' gegeven, maar ben er van overtuigd dat een online cursus minstens net zo goed is, waarschijnlijk zelfs beter!

Neem eens een kijkje bij het online cursus aanbod!
We doen hier voor de rest geen uitspraken over welk voer het beste is voor je puppy. Het is gebruikelijk om het voer dat de fokker gaf over te nemen (zeker de eerste weken). Maar gratis voer achter de hand hebben is altijd handig. Je kan het altijd nog gebruiken als beloningsbrokjes, meestal worden honden wild enthousiast van brokjes die ze nog niet kennen!!

TIP: Op mijn Facebook pagina en Youtube kanaal plaats ik wekelijks meerdere filmpjes met tips voor alle (toekomstige) hondenbezitters. Vergeet ze dus niet beide te volgen!