Herkenbaar?

Zou dit een foto van jouw hond kunnen zijn op het moment dat je hem bij je roept?

 

Maak je geen zorgen, ook zogenaamd lastige honden kunnen prima leren luisteren.gevorde-honden-cursus-1

gevorde-honden-cursus-1

Herkenbaar?

Zou dit een foto van jouw hond kunnen zijn op het moment dat je hem bij je roept?

 

Maak je geen zorgen, ook zogenaamd lastige honden kunnen prima leren luisteren.

'Lastige honden' zijn eigenlijk honden die geleerd hebben dat niet luisteren meer oplevert.

En dat kun je met behulp van deze cursus oplossen. Want hiermee leer je naar jou luisteren de leukste keuze maken.


Heb je zelf, al geprobeerd om je hond op te voeden? Maar loop je vast omdat je hond niet luistert op de momenten waarop je het zou willen?


Of heb je ergens anders een puppycursus gevolgd en wil je graag bij mij verder? Bijvoorbeeld omdat je te horen kreeg dat je hond ‘lastig’ was, ‘jij niet genoeg overwicht had’


Of was je vorige hondenschool prima, maar vind je online wel een erg fijne manier is om les te krijgen.


Dan is deze cursus voor jou!de-gehoorzaamheidscursus
€ 199,-
€ 159,-

Gevorderde Hondencursus

 • Duidelijke video's waarin ik met hond voordoe wat de bedoeling is en waar je op wilt letten
 • Direct Beginnen
 • Toegang zolang je wilt
 • Vragen mag je mailen
 • Op alle apparaten
 • Gratis Clicker

Wat cursisten er van vinden

De opmerkingen die wij van veel mensen vóór de aanschaf kregen, zoals “een chow chow kun je niets leren”, zijn duidelijk ongegrond gebleken: samen met Cleo hebben we haar alle basiscommando’s kunnen bijbrengen, zonder schreeuwen, zonder boos worden, zonder ‘miscommunicatie’ zoals je dat zo vaak tegenkomt.”

Sterre Wery-Krooshof met Hondje Zwaantje

Hieruit bestaat de gevorderde hondencursus

De Gevorderde Honden Cursus is voor honden die soms luisteren, maar juist op de momenten dat het belangrijk is bananen in hun oren lijken te hebben. Dit is gelukkig heel goed op te lossen! Je wilt je hond gewoon ook leren luisteren als er afleiding is. En dat is waar deze cursus over gaat.


Mensen mailen mij regelmatig dat ze bang zijn dat ze de boot gemist hebben, omdat hun hond nog steeds niet naar ze luistert. Daar hoef je je geen zorgen om te maken, gehoorzaamheid hoeft niet voor een bepaalde leeftijd aangeleerd te zijn. Dus je hond is nooit te oud om nog te leren. Deze cursus is zowel geschikt voor  volwassen honden als voor pups die al goed gesocialiseerd zijn.


Ik ga er vanuit dat je zelf al een start hebt gemaakt met de puppy opvoeding: Dus dat zaken als puppy bijten en de zindelijkheid geen problemen meer geven. Qua gehoorzaamheid verwacht ik dat de basiscommando’s als er geen afleiding is goed gaan. Je hond kan bijvoorbeeld in je woonkamer komen als je hem roept en gaan zitten als je dit vraagt.


Lukt dit nog niet, dan is, zelfs voor oudere honden, de complete puppycursus een betere keuze. Hier wordt wel aandacht besteed aan onder andere het voorkomen en overwinnen van angsten, hoe je een hond alleen thuis leert zijn en hoe je de basiscommando’s aanleert.


In de gevorderde honden cursus werk je aan de band met je hond en leer je hem dat het de moeite waard is om je in de gaten te houden en met je samen te werken. Je vergroot zijn impulscontrole en oefent op luisteren met afleiding, zodat hij straks altijd kan doen wat je van hem vraagt.      


Dit ga je onder andere leren in de cursus: 


 • Op een positieve manier trainen met de clicker  
 • Omgaan met blaffen
 • Probleemgedrag oplossen zoals: slopen, baknijd, spullen pikken
 • Meelopen aan de lijn zonder te trekken
 • Hond los leren lopen 
 • Hier komen met afleiding    
 • Gehoorzaamheid handelingen zoals zitten, liggen, op de plaats blijven
 • Milde angst oplossen     
 • Hondentaal lezen  
 • Een band opbouwen met je hond
 • Op een fijne manier optillen, aaien, tandjes kijken  
 • Impulscontrole: je hond meer geduld bijbrengen   
 • Aandachtsoefeningen: ondanks afleiding toch nog reageren            
 • Puber problemen oplossen (bal afpakken, niet meer willen komen, etc)             
 • Leuke spelletjes

Positieve training met clicker

null

De gehoorzaamheidscursus is gebaseerd op de clickermethode. Je zult een clicker gebruiken om je pup te laten weten wanneer hij het goed doet, de clicker krijg je van mij kado bij de cursus.


Clickertraining is een positieve manier van opvoeden: De focus ligt op wat je pup goed doet en hoe we het overige gedrag kunnen veranderen. Mijn ervaring leert dat cursisten het als heel prettig ervaren dat je op een leuke manier met je pup om gaat.


De ideeën achter clickertraining zijn wetenschappelijk onderbouwd. Daarom is dit niet alleen een leuke, maar er is ook bewezen dat het werkt.


De oefeningen worden opgebroken in stapjes die voor iedere hond haalbaar zijn. Je pup heeft hierdoor veel succes, en jij dus ook. “Winnen” is natuurlijk leuk, en wat kun je een pup nou beter leren, dan dat samen trainen en naar jou luisteren het leukste is dat er bestaat.


En die clicker? Die heb je alleen nodig bij het aanleren. Als je puppy eenmaal weet wat de bedoeling is  heb je hem niet meer nodig. Behalve dan als je net zo verslaafd bent geraakt als ik  aan clickertraining, want dan kun je altijd wel iets nieuws verzinnen om je hond te leren


Wil je meer weten over clickertraining, ik heb er een uitgebreider artikel over geschreven dat je hier kunt lezen.

Je staat er niet alleen voor!

 De gevorderde hondencursus is zo gemaakt dat je het helemaal zelf redt. Ik waarschuw voor veel gemaakte fouten en doe de oefeningen duidelijk en stap voor stap voor. 


Maar soms zit je toch met vragen en dan mag je ze gerust stellen. Je volgt niet voor niets een puppycursus bij een echte hondentrainer. Je kunt je vragen privé aan mij mailen en dan help ik je verder. Soms zal ik om een filmpje vragen om het gedrag goed te kunnen beoordelen, meestal kan ik je direct een antwoord geven. 


Er is ook een besloten forum met andere cursisten waar je vragen kunt stellen of kunt lezen waar andere tegenaan lopen. Ik ben zelf uiteraard ook op het forum aanwezig om je vragen te beantwoorden.


Hieronder staan een aantal reacties, die ik heb ontvangen nadat ik mensen een antwoord gestuurd heb.                 

Dat geeft rust!
"Wat een opluchting om meteen zondag deze reactie te krijgen  dat geeft rust! Heel fijn je tips, hier kunnen we zeker mee verder. We hebben helaas geen tuin of balkon maar zetten nu steeds de ramen open zodat de straat geluiden al op afstand te horen zijn en kijken soms met hem uit het raam. Toevallig moesten we vandaag naar buiten voor de dierenarts, we hebben hem in een tasje meegenomen ipv van tillen en dat ging best wel goed! Hij heeft zelfs even op straat gespeeld. Wellicht dat hij nu meer aan ons en al wat geluiden gewend is! Hartelijk dank en fijn dat we altijd mogen mailen. Een gouden vondst deze online cursus."
Eva en Willem
Dat geeft rust!
"Heel erg bedankt ! Het is zo enorm fijn dat we dit even konden vragen en zo'n duidelijk antwoord krijgen. We gaan dit zeker proberen. In ieder geval al bedankt! We zijn nog steeds enthousiast met de puppytraining. Het helpt ons echt."
Francien
We gaan nog veel lol van je uitleg hebben
"Ok, bedankt. Dat is goed om te weten . Een van de grootste nadelen bij een pup vind ik de reacties van je omgeving op wat wel en niet mogelijk is, passend is of goed voor een hond. Als nieuwe baas word je daar snel onzeker van als je niet uitkijkt. Jouw meer nuchtere aanpak in je video’s , en je opleidingsachtergrond, spraken ons daarom meer aan dan een traditionele cursus. We gaan zeker nog veel lol van je uitleg hebben!"
Wendie met Benji

Start nu  met de cursus!

de-gehoorzaamheidscursus
€ 199,-
€ 159,-

Gevorderde Hondecursus

 • Duidelijke video's waarin ik met hond voordoe wat de bedoeling is en waar je op wilt letten
 • Direct Beginnen
 • Toegang zolang je wilt
 • Vragen mag je mailen
 • Gratis Clicker

Wie ben ik?

cleo Verheijen

Hoi, ik ben Cleo

                        

en ik help jou graag om van je pup een hond te maken die in jouw leven past.

Mijn naam is Cleo Verheijen en ik ben een universitair geschoolde hondentrainer. Ik heb met mijn online cursussen al duizenden mensen geholpen hun ideale hond op te voeden.


Daarnaast heb ik een vol leven, met een groot gezin en veel hobbies. Ik leef niet voor maar met mijn hond. En ik gun jou ook een hond die je goed met de rest van jouw leven kan combineren.


Ik heb jarenlang een fysieke hondenschool gehad in Amersfoort. Tegenwoordig ben ik overgestapt naar een online hondenschool, omdat ik jou zo het beste kan helpen.


Mijn complete verhaal lees je hier.

Start nu met de cursus!

de-gehoorzaamheidscursus
€ 199,-
€ 159,-

Gevorderde Hondencursus

 • Duidelijke video's waarin ik met hond voordoe wat de bedoeling is en waar je op wilt letten
 • Direct Beginnen
 • Toegang zolang je wilt
 • Vragen mag je mailen
 • Gratis Clicker